Personal trainer Ranualla

Meiltä saa yksittäisiä ohjelmia ja pidempiaikaista ohjausta. Yhteinen missiomme on että jokainen kuntoliikkuja ymmärtäisi liikunnan hyödyn ja ilot! Helpoin tapa päästä mukaan harjoiteluun on palveleva salikortti. Se on yhteinen puolen vuoden matka kuntosalilla, jossa harjoittelemalla ohjelman mukaisesti hyötysuhde on erinomainen.

Valmennukset toteuttaa Outi Leppänen.

Huomioi että kuntosalillamme valmennusta on myös saatavissa Kuhan Markukselta: https://www.fysiomake.fi/

Palveleva salikortti on puolen vuoden mittainen kuntosalijäsenyys, joka sisältää 3 ohjattua saliohjelmaa (2 kk välein). Uuden sopimuksen alussa peritään 5€ kulkulätkäpantti. Kokonaishinta 414€ / 6 kk.

1-jakoinen ohjelma 60€

2-jakoinen ohjelma 90€

3- tai useampi jakoinen ohjelma 120€

Ikäihmisten kuntosali on kerran viikossa yksityinen ohjattu ja avustettu kuntosali kerta ikä ihmiselle tai muille apua salilla tarvitseville. Sarjakortti, esteen sattuessa kerrat siirtyvät eteenpäin.

Personal trainer -palvelu, kesto 6kk. Tapaamisia 1 krt / kk.

Päivityspaketti salitreeneihin tai ruokavalion muutokseen. Helppo ylläpitovalmennus kun oma motivaatio on korkealla. PT-pakettiin kuuluu 6kk salijäsenyys. 

Personal trainer -palvelu, kesto 6kk. Tapaamisia 2 krt /  kk. Tapaamisen kesto n. 1h.

Tämä sopii sinulle, jos haluat itsenäisesti toteuttaa elämäntapamuutosta, mutta kaipaat kuitenkin apua ja vinkkejä matkan varrella. PT-pakettiin kuuluu 6kk salijäsenyys.

Tiivistä PT tai ravintovalmennusta 6kk ajan. Tapaamiset viikoittain.

PT-pakettiin kuuluu 6kk salijäsenyys.